top of page
IDEP
IDEP

TALLER INFORMATIU DE SENYALITZACIÓ. / TALLER A IDEP. 14 març de 2012 Gràcies a la Mireia Luna i al Manel Font, per comptar amb nosaltres per aquest nou taller de senyalitació. Moltes gràcies també als alumnes que hi han participat.

Go to link
press to zoom
Elisava
Elisava

TALLER INFORMATIU DE SENYALITZACIÓ. POSTGRAU D'EXTERIOR / TALLER A ELISAVA. 23 i 29 nov 2010 Una nova aportació, aquest cop a ELISAVA. Gràcies a Vicenç Mas (Dissenyador i coordinador del màster en Disseny, Estratègies de Comunicació i Publicitat d'ELISAVA) i a Juan Arrausi (Dissenyador gràfic. Coordinador i professor del Graduat Superior d'ELISAVA), per confiar un any més en nosaltres i permetre'ns aportar el nostre granet de sorra. Moltes gràcies també als alumnes que ens fan tan fàcil l'expo

Go to link
press to zoom
IED - Instituto Europeo di Design
IED - Instituto Europeo di Design

TALLER INFORMATIU DE SENYALITZACIÓ. / TALLER A L'IED. 16 nov 2010 Encetem el nou curs, amb un taller a l'IED. Des d'aquesta pàgina, volem agrair a l'escola les facilitats que ens han donat, per poder-lo presentar i a tots els alumnes que hi han assistit, la seva presència i interès.

Go to link
press to zoom
1/1
bottom of page